keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mitä tapahtuikaan.......pääsiäisenä!

Niin se pääsiäinen oli ja meni. Kuten yleensä kaikki nuo pitemmät lomat niin tämäkin meni äärettömän nopeasti. Saatiin me silti paljon tehtyä. Ja käytiin mones paikas. Heti torstaina käytiin toisiks vanhimman veljeni luona. Ja anoppilas. Niissä aika meni nopeasti kahvitelles ja jutelles. Oli tosi kiva ilta. Perjantaina sitten suunnistettiin mun vanhemmileni. Siellä kävikin sitten päivän mittaan koko sisaruskunta. Päivä meni nopeesti kuten arvata saattaa. Oli paljon naurua ja yhteisoloa. On se vaan onni omistaa monta sisarrusta <3 illalla sitten kotiin tultuamme kävimme saunassa. Murun jäätyä katsomaan leffaa. Lähdin minä tyttöjen kans baanalle. Voi vitsi meil oli niin kiva ilta! Naurua, jutustelua, karaokea ja ilo juomaa. Kiitos KAIKILLE mukana olleille <3 lauantaina sitten vähä kärsittiin päänsärystä mutta sekin unohtui pian kun lähdettii viettää päivää rakkaiden kummilapsien kanssa. Siel savustettiin kalaa, grillattiin, pelailin poikien kans pelejä, katottiin tv:tä ja käytiin saunassa. Oli toooosi kiva pvä! Sunnuntai, ajeltiin murun kans monta tuntii. Siis ajeltiin vailla mitään määränpäätä. Kuunneltiin musiikkia, nautittiin toistemme seurasta ja vaan oltiin ja ajeltiin. Sit tultii kotii, saunottiin ja katottiin leffoja. Maanamtaina lähdettiin grillailee läheisen kaupungin grillauspaikalle ja käytiin kirppiksellä. Löytöjä tuli taas vaikka ja kuinka; joka sään askartelukirja,kissan ruokakippo,käsilaukku, nokkamuki, paita ja pari leffaa. Kirppikset on kyl nii loistavii paikkoi löytää kaikkee kivaa pientä. Toisen romu on toisen aarre :) Tiistaina koittikin taas arki. Oli kiva palata töihin. Nyt jatketaan arjen pyörittämistä ja odotamme taas seuraavia lomia ja vlopuja <3

Lapsi asiat on nyt jääny vähä vähemmälle mietinnälle. Ei asiat parane murehtimal. Kaikki järjestyy ajallaan,kai. Mut kyl asia tietysti aina mukana kulkee ja välillä ahdistaa oikein urakal. Mut pyrin ajattelemaan positiivisesti. Ehkä vielä joskus saan olla äiti.

Ulkona on niin jännä ilma. Iltaisin/ öisin kova pakkanen ja päivällä niin aurinkoinen ja lämmin. Erikoista. Mut ehkä se kesä sielt viel joskus tulee? Mä niin odotan jo ku saa painaa ulos t-paita päällä. Ja olla vaa. Ja ne kesälomat. Niitä mää odotan!! :)

Katsellaan taas :) pus kaikille!!

-mondeo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti