lauantai 11. toukokuuta 2013

halloota

hellurei ja hellät tunteet! taas on  vierähtäny tovi kunnon kuulumis kirjoituksesta. Nyt murusen tehdessä puuhommia ajattelin vähän päivittää.

Elikkäs mulla on ollu ny kauhee kevät väsymys meneillää ja mikkää ei oikein oo huvittanu. Tuntuu vaa et päivät menee ja aika kuluu mut mitään en saa aikaseks. Kesäki on jo iha ovel. Päivät on jo niin lämpösii mut en mukamas kerkee tai jaksa edes nauttia niistä.
Työpäivät on ollu pitkii ja jotenki kauheen raskaita, Onnex mukaan mahtuu paljon hyviäki päivii. Ei ne kaikki niin raskaita tai väsyneitä ole.Murusen kans menee tosi ihanasti, Reilu viikko niin ollaan oltu yhdessä jo 9v! Aika o menny niin nopeesti. Ja minähän en ainakaa oo päivääkää vanhentunu :D
Ikinuori! xD
Ja nyt tosiaan nää viikonloput menee aika pitkälti talven puita tehdessä. Eli yhteinen aika on sillai kortilla mutta oonhan mää tääl mukana kuitenki :)

Kesäksi meille tosiaan on tulossa taas remonttia eli senkin suunnittelu vie jokseenki aikaa. Tulee uusi keittiö ja makuuhuone, Värimaailmaltaan keittiö tulee olemaan musta-valkoinen. ja makuu huonestaa ruskeasävyinen.
odotan innolla tulevaa kesää ja kun saan uuden keittiön.

Tänään on vuorossa tyttöjen ilta kera rakkaan ystävän. mun on nii ikävä tuota piiperoista <3 Tällä viikolla hän muten yllätti ja tuli yks päivä yht äkkii käymää ja sit viel illal uudestaa. oli niin ihana piristys ja yllätys <3'
Rakastan sua pikku myy <3

Tieks te mun tekis nii mieli remontoida myös tuo lastenhuone. mut se tuntuu pahalta, nii pahalta. No joo onhan sil käyttöö noil hoitolapsillekki. mut haluisin sen sisustaa. mein lapsille. ihan omille.
Mut nii en tie. se saa  nyt sit ainaki toistaseks jäädä. Varmaanki sit sitä seuraavan kesän hommia. en tie.

mut nyt meen ottaa aurinkoo ja kattelee mussuu <3 pusmooi!

-mondeo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti