tiistai 2. heinäkuuta 2013

huhhuh!

Heissuli!
Luvattoman paljon aikaa taas kulunu viime kirjoituksesta! Kesä on ollu jotenki kovin kiireinen. Ja tuntuu et aika juoksee kuin siivillä, minä vaan yritän pysyä kyydissä.
Olin tosiaan viikon tossa lomalla kesäkuun alussa. Sen aikana meillä oli makuuhuone remontti. Huoneesta tuli mielestäni kaunis ja viihtyisä Otan teille tossa sitten kuvia kun on keittiökin valmis Sen remppa alkaa siis n. kahden viikon päästä ku jään viiden viikon lomalle. Aah sitä on niin odotettu ja kaivattu, meinaaa sitä lomaa. On se pitkän vuoden jälkeen taas kiva kun saa vaan olla eikä oo mitään ns. velvotteita.

Täytin tossa sitten sen maagisen 25v joka on myös rajana adoptiolle.Asia on kuitenkin nyt jorenkinn jäissä rankan vuoden ja kevään vuoksi. On ollu jotenki helpompi olla kun koko asian on niin sanotusti hyllyttänyt toistaiseksi. Ainahan se siis pyörii mielessä. En mä sitä kiellä- Mutta ei itketä ihan joka päivä.
Ja asiaa on jotenkin helpompi käsitellä kun ei ole mielessä koko ajan. Oon huomannu että jopa asiasta puhuminen on nyt ollut helpompaa.


On kuulkaas päässy unohtumaan noi loput toiveetkin mutta tulossa on vielä ennen blogin jäämistä lomalle. Eli blogini lomailee samoin kuin minäkin (15.7-18.8). Tosin kuten lupasin joitakin remppa kuvia voi tulla keskeltä sekasortoa.


Nyt lähden vielä iltapalalle ja nukkumaan. Mutta palaan pian kera viimeistän toivebostausten!!
unia!

-mondeo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti