keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lempi vuoden aika-Toive bostaus

Syksu on tunnelmallinen, mutta kolea. Syksyllä tulee paljon poltettua kynttilöitä.  Ja jos joku niin se on ihanaa. Saa käpertyä kynttilöiden loisteessa murun kainaloon ja kuunnella miten sade ropisee kattoon. Myös värien puolesta syksy on kaunis. Puiden lehdet ovat niin kauniin värikkäitä. mutta syksy ei kuitenkaan ole lempparini

Talvi on kylmä, kolea ja aina liukas. Talvella on ihana polttaa kynttilöitä, ja tunnelmoida takkatulen vierellä. Olen kuitenkin niin vilukissa että talvi ei todellakaan ole lemppari vuodenaikani.
Lumi on kauniin valkoista, ja se lasten riemu kun ensilumi tulee on jotakin niin ihmeellistä ja ihanaa.


Kevät on ihanaa aikaa kun maasulaa ja kaikki alkaa pikku hiljaa vihertämään. Ei oo enää ku paikoin liukas ja aurinkokin lämmittää jo vähän Hieno seurata miten ihmiset jotenkin kääriytyy talvipesistään ja alkaa näkymään liikettä joka suunnalla.. Kukkaset alkaa kukkii ja on jotenkin niin kaunista. Kevät on kuitenkin minulle usein uuvuttava. Ihan kuin tulisi sellainen kevät väsymys Tuntuu kaikki niin vaikealta ja ei oo hyvä olla.. Ei häävii sekään.

Keväästä kuitenkin päästään kesään joka on siis ehdottomasti lempparini. Kesällä voi lähteä ulos miettimättä montako paitaa pistää päällensä, tai tarvitaanko lapasia. Linnut laulaa ja on aina valoisaa.
Toki kamalat hellepäivät uuvuttavat, vaikkakin niistä pitäis osata nauttia kaiket ajat. Suomessa kun ei noita oikein hellepäiviä ei kovin montaa kesään mahdu.
Kesällä on pitkät lomat ja ehtii rentoutumaan. Rakastan kesää <3 Aina nii leikkisästi laulelenki et aaaa, kesän lapsi mä oon. Toki sekin pitää paikkansa. Olen nääs syntynyt juhannusaattona. Nytkin kun kesä on kauneimmillaan muistetaan ihmiset nauttia siitä eikä valittaa kuumuudesta. Ei se kuumuus täällä kovin kauaa viivy, sit tulee jo koleat yöt ja sateiset päivät.


-mondeo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti