torstai 3. lokakuuta 2013

hellurei ja hellät tunteet

JA näin hiljais elo päättyy NYT. On aika ottaa itseään niskasta kiinni ja palata kirjoitusten pariin. Tämäkin homma on kuitenkin sellanen että vaatii sen tietyn inspiksen.. Elämä on rullannu aikalailla paikallaan viime aikoina. Kesälomalla tuli tosiaan tehtyä se keittiöremontti. Keittiöstä tuli kivan valoisa vaikka kaapit onkin mustat. tässä muutama kuva koko projektista ja valmiina.

Tässä seinän yläs osa jo maalattuna valkoiseksi

Lattia uusittiin

Seinien alaosaan tuli paneelit
ja valmiina

Tuolla näkyy seinällä nuo linnut ja holvi kaari tuli myös

ja vielä kaapeista kuvat


Ja nyt muihin aiheisiin. On taas ollut jotenkin rankkaa henkisesti. Odotin pääseväni erään pikku tytön kummiksi mutta pyyntöä ei tullut. Oli jotenkin kova kolaus. Ja tuntuukin että kaikki on menny jotenkin alaspäin. Viime aikoina myös isännästä on huomannut miten hän kaipaa omaa lastaan. Kesällä päätinkin että menen vielä tässä syksyn aikana ennustajalle. En tiedä uskonko siihen mutta onhan tuokin kokemus. ja olisin kiva saada edes jonkin näköisiä vastauksia. Onko teistä kukaan koskaan käynyt? mutta niin tuntuu taas jotenkin niin pahalta, ja kaikki muut tuntuu olevan pieniin päin paitsi minä. Jo kirjoittaessani tätä alkaa kyyneleet valua. On ollut paljon puhetta myös adoptiosta. Miehen mukaan se olisi myös hänelle hyvä ratkaisu. Ajattelimme nyt kuitenki vielä hetken odottaa ja katsoa. mutta jotain positiivista! musta tulee pienen pojan kummi viikonloppuna <3 <3

Syksy on muuten mennyt iha ok:Sti töitä tehdessä ja pientä syyslomaaki jo tossa pidin. Nyt on kuitenkin aika taas kiittää ja kumartaa. Laittakaas taas noita toivebostauksia tulemaan! Lähiaikoina myös arvontaa!
 pus <3

-mondeo









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti